Cube klein

365,00
De kleine Cube urn is vervaardigd uit eikenhout, ebbenhout en maplefineer met prachtige nerftekeningen. Hierdoor krijgt elke urn een eigen exclusieve en persoonlijke signatuur. Vier dunne, donkere lijnen geven de urn een serene, subtiele touch.
Geen verzendkosten | Levertijd 1 week

Productspecificaties


Afmeting ⌀ 14 x 9 x 14 cm
Inhoud 1000 ml
Materiaal Eikenhout, ebbenhout en maplefineer

Eigenschappen


  • Warm, robuust en persoonlijk aandenken
  • Past dankzij het serene ontwerp in elk interieur
  • Karaktervol met een subtiele touch

Ervaringen van anderen

Frederique

Omdat mijn moeder al even ziek was, wist ik dat het moment ging komen dat ze zou komen te overlijden. Sinds dat moment ben ik gaan nadenken over wat ik met mama haar as wilde doen. Geen enkele urn of sieraad voelde goed, en voelde als dé plek om mijn mamsje in te bewaren zodat ik haar dichtbij me kon houden.

Toen ik de LittleWood van Memories to Keep tegen kwam, voelde dit gelijk goed. Mijn moeder en ik waren 2 handen op 1 buik en ondanks ik haar niet meer echt kan zien, voelt het met de LittleWood toch alsof ze nog dichtbij me is.

Dankbaar voor Harm en zijn creativiteit die hij op deze manier uit, dankbaar voor Memories to Keep.

Pieter

Super Mooi!!,

Perfect afgewerkt, mooi verpakt en snel geleverd.
Ben er heel blij mee.

De urn staat met wat as en haar van mijn vrouw bij haar foto op de slaapkamer.

M.P.

De mini urn is prachtig. Ik heb gekozen voor het donkere hout met de lichte streep. Symboliseert voor mij het licht dat door het donker heen schijnt. In het urntje bewaar ik een lokje  haar en een kettinkje wat ook de symboliek van het licht door het donker draagt van mijn overleden dochter. Ik ben er erg blij mee.