De maker

Uit ruwe stukken hout weet houtkunstenaar én ambachtsman Harm Rietveld met passie en vakmanschap zijn bijzondere urnen te maken.
Bekijk onze producten
Harm-Rietveld

Het verhaal achter het
ontstaan van Memories to keep

Door mooie en bijzondere ontmoetingen met mensen, realiseerde ik me dat ik voor hen iets wilde betekenen. Ze kracht wilde geven, houvast. Hoe mooi zou het zijn, als ik van stenen een soort ‘bewaarplekje’ kon maken? Dat je iets hebt wat je mooi vindt en er iets van een dierbare in zit. Zo is het idee voor de LittleWood© mini urn ontstaan.
Lees het hele verhaal


Natuurlijke
producten

Memories to keep is een Nederlands bedrijf dat ambachtelijke producten maakt uit hout en/of andere materialen met een natuurlijke oorsprong. Door de variatie in de houtnerf en het leer is geen urn exact hetzelfde. Zoals ook geen vingerafdruk hetzelfde is.
Bekijk onze producten
Harm Rietveld - Memories to Keep

De passie in onze producten

Het is mijn missie is om mensen met mijn producten emotionele ondersteuning te bieden na verlies of afscheid. Ik maak de urnen met veel liefde en passie en streef naar afwerking van hoge kwaliteit en met oog voor detail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang bemoedigende artikelen, mooie verhalen, inspiratie en houvast. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, die 4 tot 6 keer per jaar in je mailbox verschijnt.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.