Embrace

299,00
Embrace is een bijzonder urn met zachte, ronde vormen. De urn heeft aan de onderzijde een speciale holte voor de as van je dierbare, terwijl in het bovendeel een prachtige plant kan groeien. Elke Embrace wordt vervaardigd uit essenhout, een lichte houtsoort met prachtige nerftekeningen die iedere urn een eigen, unieke uitstraling geven. De bovenzijde is verfijnd afgewerkt met een matwitte rand, waardoor deze mooi contrasteert met het groen van de plant. Je ontvangt bij Embrace een witte kunststof binnenpot waarin de plant geplaatst kan worden. Dit zorgt ervoor dat het hout van Embrace goed beschermd blijft en niet direct in contact komt met vocht. De plant koop je zelf.
Geen verzendkosten | Levertijd 1 - 2 werkdagen

Productspecificaties


Afmeting B 180 mm x H 200 mm
Inhoud 600 ml
Materiaal Essenhout

Eigenschappen


  • Sereen en natuurlijk aandenken
  • Past dankzij het natuurlijke ontwerp in elk interieur
  • Geschikt voor een prachtige plant
  • Verkrijgbaar in natuurlijk essenhout afgewerkt met matwitte rand

Ervaringen van anderen

Irene
Beste Harm…
Wat ben ik blij Memories to Keep te hebben gezien op Facebook…wat een bijzondere mooie kleine houten ronde urnen , ik was meteen geraakt door de vorm.
Ik heb de Little wood Shadow gekozen, en wat is die mooi… een echte aanrader, ik ben er heel erg blij mee….
Heel veel dank ook voor de snelle levering.
Kim

Ik heb vandaag de Ode urn ontvangen en ik ben heel blij!

Ik heb de urn een mooi plekje gegeven en daar ga ik elke dag van genieten!! Een hele mooie manier om mijn moeder toch een beetje bij ons te hebben! Ik ben erg dankbaar en ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken voor de goede service, echt heel fijn!

Marleen

Gisteren ontving ik mijn mini-urne en….ontroerend mooi! Heb ik geen woorden voor. Dat kleine urneke voelt zo goed…

Harm, 1000x dank voor jouw mooie vakwerk, met liefde gemaakt. Een stukje troost in deze moeilijke tijden…Dank je wel uit het diepste van mijn hart!